SAMEN STAAN WE STERK

Cultuurverandering & Teamontwikkeling

Organisatiecultuur is vergelijkbaar met water. Als dat schoon en gezond is kan alles wat daarin beweegt leven en groeien. Als het helder is kun en durf je snelheid te maken omdat je verder voor je uit kunt kijken. Als het troebel is hou je jezelf in, bedacht op onaangename verrassingen die ineens kunnen opdoemen. Daar ligt ook de belangrijkste onderbouwing voor de relatie tussen organisatiecultuur, inzetbereidheid en productiviteit.

Deze cultuur leidt tot een voor de organisatie karakteristieke manier van denken, voelen en doen. Alle collectieve aannames, waarden overtuigingen en normen, gedragsregels en ‘sociale controle’ daarop, resulteren in specifiek gedrag in de organisatie. En dit gedrag kan bijdragen of juist afbreuk doen aan het succes van de organisatie.
Om snel en soepel mee te kunnen gaan in nieuwe ontwikkelingen en slagvaardig te kunnen inspelen op kansen die zich aandienen, is het een must om te beschikken over een gezonde en lerende bedrijfscultuur die wendbaar, innovatief en ondernemend is.

Maar een cultuur is lastig te veranderen... een werkelijke cultuurverandering vergt namelijk een collectieve gedragsverandering. Om uw organisatie een stevige boost te geven in de juiste richting en te ondersteunen bij het gewenste transformatieproces biedt SPAN een reeks intensieve, solide en vooral ook praktische interventies.

Cultuurverandering & Teamontwikkeling

Overzicht van onze trainingen en interventies

Klantbeoordeling

Anita van der Kolk - Teammanager HR, Werk en Inkomen Lekstroom

"Het is een bureau met visie, goede kijk op zaken en geven die kijk ook prettig en eerlijk terug, waar je als organisatie/medewerker verder mee kunt."

Wilt u meer weten?
Neem contact met ons op
Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.
Contactgegevens

Wethouder van Eschstraat 56
5342 AT Oss
T +31 412 627 112
info@span-info.nl

Bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur