Referenties

Anita van der Kolk

Teammanager HR, Werk en Inkomen Lekstroom

Wat was de vraag/aanleiding?

"In verband met een wijziging in de sturingsfilosofie van onze organisatie moesten een flink aantal teamco├Ârdinatoren ondersteund en gecoacht worden op HR gebied door hun nieuwe rol. Hiervoor heb ik SPAN benaderd deze taak op zich te nemen. Ik ken SPAN ook van de tijd dat ik bij de gemeente Bussum de opleidingen verzorgde. Door hun flexibiliteit en het meedenken tijdens het proces heb ik erg fijne ervaringen met SPAN."

Hoe heeft SPAN jullie ondersteund?

"De trainers en coaches waren stuk voor stuk bevlogen mensen. Ook ten tijde van Corona moest er geschakeld worden van live naar online. Dit vroeg van iedereen een aanpassing en andere manier van werken. De workshops en personal coaching heeft de teamco├Ârdinatoren goed in het zadel geholpen. Er was een goede wisselwerking op basis van vertrouwen tussen iedereen."

Wat heeft het opgeleverd?

"De teamco├Ârdinatoren waren beter voorbereid in hun nieuwe rol. Er is na de transitie door de organisatie de kans geboden coaching en workshops te volgen. Hier is volop gebruik van gemaakt. Het MT heeft uiteindelijk een rapportage ontvangen van de bevindingen en aanbevelingen. Het is een bureau met visie, goede kijk op zaken en geven die kijk ook prettig en eerlijk terug, waar je als organisatie/medewerker verder mee kunt."

Anita van der Kolk_tn
span-footer