BLIJF GEZOND EN ENERGIEK

Vitaliteit en Duurzaame inzetbaarheid

Over de afgelopen jaren veranderen werken en werksituatie binnen overheidsland in een sneltreinvaart. De baan voor het leven bestaat niet meer. Meer dan voorheen moeten werkenden zelf voor de eigen employability zorgen.

De kernvraag: hoe zorg ik ervoor dat ik lang met plezier en vitaal blijf werken en hoe blijf ik gewild op de arbeidsmarkt?

Hoewel iedere medewerker een eigen verantwoordelijkheid heeft voor de ontwikkeling van de eigen vitaliteit en inzetbaarheid, is het de taak van de werkgever hem/haar hierbij actief te ondersteunen en te begeleiden. De ervaring leert dat de ‘waan van alle dag’ en de ‘druk om alle ballen in de lucht te houden’ het voor de medewerker niet altijd eenvoudig maakt om daadwerkelijk actief aan de slag te gaan en te blijven met de eigen mobiliteit en employabiliteit.

Vanuit SPAN ondersteunen wij medewerkers in het feitelijk en duurzaam vergroten van de eigen inzetbaarheid. Wij verzorgen verschillende korte stevige trainingen en workshops rondom dit thema. Focuspunten binnen deze programma’s zijn: zingeving, vitaliteit, pro-activiteit, sollicitatievaardigheden, persoonlijke loopbaanplanning, netwerken en personal branding.

Vitaliteit en Duurzaame inzetbaarheid

Overzicht van onze trainingen en interventies

Wilt u meer weten?
Neem contact met ons op
Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.
Contactgegevens

Wethouder van Eschstraat 56
5342 AT Oss
T +31 412 627 112
info@span-info.nl

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur