VERBINDEN GEEFT KRACHT

Wij ondersteunen en ontzorgen sinds 1991 Nederlandse gemeenten en overige lokale, regionale en landelijke (semi-)overheden bij de meest uiteenlopende actuele ontwikkelvraagstukken. Naast een ruim aanbod in training en begeleiding op het gebied van effectief gedrag, mobiliteit, samenwerking en organisatiecultuur zijn wij één van ’s lands prominente partijen op het gebied van agressiehantering.

Ons team van bevlogen trainers en adviseurs werkt nauw samen met zijn klanten aan verbetering van de interne samenwerking en de persoonlijke ontwikkeling van de eigen medewerkers. Dit doen wij met een grote betrokkenheid voor u en uw organisatie en vanuit onze veelzijdige ervaring, creatieve aanpak en praktische professionaliteit. We staan garant voor passende en effectieve maatwerk-interventies, waarbij duurzame borging van de gewenste verandering en het vergroten van het zelflerend vermogen centraal staan.

En niet in de laatste plaats: wij laten onze deelnemers weer herontdekken dat stevig aan de slag gaan met de eigen persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden ook echt leuk kan zijn!

Cedeo erkend logo

SPAN is in het bezit van een CEDEO-erkenning. Bij het laatste CEDEO-klanttevredenheidsonderzoek heeft SPAN een klanttevredenheidsscore van 94,8 % weten te behalen. Wij zullen ervoor zorg dragen dat ook u deze hoge kwaliteit van dienstverlening bij ons zult ervaren.

Wilt u meer weten?
Neem contact met ons op
Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.
Contactgegevens

Wethouder van Eschstraat 56
5342 AT Oss
T +31 412 627 112
info@span-info.nl

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur