STEVIG IN JE SCHOENEN STAAN

Omgaan met verward gedrag

Medewerkers van gemeenten met regelmatige klantcontacten komen in hun dagelijks werk steeds frequenter in aanraking met verwarde personen en psychiatrisch- en anderszins verstoord gedrag.

Ze lijken bijvoorbeeld onder invloed, zijn de weg kwijt of reageren zonder aanwijsbare reden agressief of emotioneel. Verwarde personen zijn mensen die de grip op de situatie waarin ze op dat moment verkeren, dreigen te verliezen. Deze doelgroep is zeer divers met verschillende beperkingen (verstandelijk beperkt, dementie, persoonlijkheidsstoornissen) en verschillende problemen (verslaving, schulden, dakloosheid, illegaliteit). Zij ondervinden vaak ook op verschillende leefgebieden aanpassingsmoeilijkheden.

In de training Mad, bad, sad leren wij deelnemers het soort gedrag te herkennen en leren wij hen hier op de juiste manier mee om te gaan. Deze training hebben wij voor 25 gemeenten door het hele land verzorgd. de trainingen worden hoog gewaardeerd (cijfer 8.9).

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen beteken neem dan contact met ons op.

 

Agressiehantering & Weerbaarheid

Klantbeoordeling

Nathal Prins-Hoogsteen - Beleidsadviseur HR, Gemeente Waadhoeke

"Collega’s zijn heel positief over de trainingen. Doordat je zelf kunt kiezen, kun je werken aan je eigen leervraag of gewenste vaardigheden."

Wilt u meer weten?
Neem contact met ons op
Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.
Contactgegevens

Wethouder van Eschstraat 56
5342 AT Oss
T +31 412 627 112
info@span-info.nl

Bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur