STEVIG IN JE SCHOENEN STAAN

Omgaan met verward gedrag

Medewerkers van gemeenten met regelmatige klantcontacten komen in hun dagelijks werk steeds frequenter in aanraking met verwarde personen en psychiatrisch- en anderszins verstoord gedrag.

Ze lijken bijvoorbeeld onder invloed, zijn de weg kwijt of reageren zonder aanwijsbare reden agressief of emotioneel. Verwarde personen zijn mensen die de grip op de situatie waarin ze op dat moment verkeren, dreigen te verliezen. Deze doelgroep is zeer divers met verschillende beperkingen (verstandelijk beperkt, dementie, persoonlijkheidsstoornissen) en verschillende problemen (verslaving, schulden, dakloosheid, illegaliteit). Zij ondervinden vaak ook op verschillende leefgebieden aanpassingsmoeilijkheden.

In de training Mad, bad, sad leren wij deelnemers het soort gedrag te herkennen. Dit doen wij door het gedrag onder te verdelen in Mad, bad en sad. Vervolgens leren wij hen hier op de juiste manier mee om te gaan. Deze training hebben wij voor 25 gemeenten door het hele land verzorgd. De trainingen worden hoog gewaardeerd.

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen beteken neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Agressiehantering & Weerbaarheid Vraag een offerte aan

Klantbeoordeling

Nathal Prins-Hoogsteen – Beleidsadviseur HR, Gemeente Waadhoeke

Wilt u meer weten?

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op
Contactgegevens

Wethouder van Eschstraat 56
5342 AT Oss
T +31 412 627 112
info@span-info.nl

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur