FLEXIBILITEIT IS VRIJHEID

Mobiliteit & Duurzame Inzetbaarheid

 

Over de afgelopen jaren veranderen werken en werksituatie binnen overheidsland in een sneltreinvaart. De baan voor het leven bestaat niet meer. Meer dan voorheen moeten werkenden zelf voor de eigen employability zorgen.

De kernvraag: hoe zorg ik ervoor dat ik lang met plezier blijf werken en hoe blijf ik gewild op de arbeidsmarkt?

Hoewel iedere medewerker een eigen verantwoordelijkheid heeft voor de ontwikkeling van de eigen mobiliteit en inzetbaarheid, is het de taak van de werkgever hem/haar hierbij actief te ondersteunen en te begeleiden. De ervaring leert dat de ‘waan van alle dag’ en de ‘druk om alle ballen in de lucht te houden’ het voor de medewerker niet altijd eenvoudig maakt om daadwerkelijk actief aan de slag te gaan en te blijven met de eigen mobiliteit en employabiliteit.

Vanuit SPAN ondersteunen wij medewerkers in het feitelijk en duurzaam vergroten van de eigen mobiliteit. Wij verzorgen verschillende korte stevige trainingen en workshops rondom dit thema. Focuspunten binnen deze programma’s zijn: zingeving, pro-activiteit, sollicitatievaardigheden, persoonlijke loopbaanplanning, netwerken en personal branding.

Onze meest actuele thema's:

  • Regisseur van eigen Loopbaan
  • Seniorenbeleid / Zelfmanagement voor 55+-ers
  • Netwerken
  • Solliciteren
  • Personal Branding

Voor meer detail en een volledig overzicht klik hier

span-footer